Taalcursussen Kids & Teens Global Leadership Training Boek Online
 
Virtual Study

eBerlitz

U wilt graag een nieuwe taal leren op een flexibele manier, ongeacht uw locatie, ondanks uw drukke werk- en persoonlijke planning?

U hebt een opleidingsconcept nodig dat perfect is aangepast aan uw behoeften? Berlitz Virtual Study maakt dit allemaal mogelijk, zonder dat u zelfs maar uw kantoor, hotelkamer of huis moet verlaten.

Wij bieden 4 innovatieve programma's aan:

 

Blended Learning: Telefoonlessen en CyberTeachers 

De combinatie van individuele telefonische lessen en een licentie voor CyberTeachers. Nog meer kans op snellere resultaten.

Telefoonlessen

De persoonlijke livelessen via de telefoon met docenten die in hun moedertaal les geven, zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Ze hebben een uiterst gespecialiseerde inhoud en zijn samengesteld uit korte, geconcentreerde lessen (sessies van 30 minuten) voor een zo succesvol mogelijk resultaat te verzekeren.

Berlitz Virtual Classroom

Interactieve en flexibele livelessen met een docent die les geeft in zijn moedertaal via internet. Er zijn drie verschillende cursusconcepten beschikbaar: Virtual Intensive Group met drie tot zes deelnemers, Individuele lessen of Interne bedrijfsopleiding.

CyberTeachers Live®

CyberTeachers Live is een versie van ons bekroond onlineprogramma, met de assistentie van een docent. Met deze optie geniet u van de live-aanwezigheid van uw persoonlijke docent en van conversatielessen die worden geleid in uw virtueel klaslokaal.