Taalcursussen Global Leadership Training eBerlitz - Online leren Boek Online
 
Kids & Teens Taalkampen

Taalkampen (7-10, 10-12 jaar)

Vinea Logo

Jouw Engelse taalkamp:

Je hebt waarschijnlijk elke dag met Engels te maken zonder dat je het door hebt: gamen, liedjes op Spotify of door het gebruiken van apps. Dan is het dus best handig om goed Engels te kunnen spreken. Met Vinea en het internationaal bekende taalinstituut Berlitz vier jij én een te gekke vakantie én leer jij de Engelse taal. Tijdens ‘English Summercamp’ taalkamp volg je in totaal 15 uur Engelse les van een  Engelssprekende docent. Het maakt helemaal niets uit of je een beginner bent of de taal al een beetje spreekt, want docent stemt de lessen op het niveau van jouw leeftijd. Enne… deze lessen zijn dus totaal niet zoals op school! Geen saaie rijtjes stampen, maar liedjes en taalspelletjes. Het leren van een taal moet natuurlijk wel leuk blijven. Naast de Engelse lessen vier je samen met je vakantievrienden ook vooral vakantie. Lekker naar het strand bij Kijkduin, boogschieten of te gekke spelletjes spelen die de Vinea reisleiders hebben georganiseerd. Onze accommodatie is superdeluxe en heel bijzonder... je slaapt namelijk in je eigen bedstee. Máár, dat is niet alles. Buiten op het terrein hebben we zelfs ons eigen kunstgrasvoetbalveld, zijn er tennisbanen en een beachvolleybalveld. Je hoeft je dus geen moment te vervelen 

Engelse cursus:

De lessen worden gegeven aan de hand van de Berlitz Kids & Teens methode. Deze methode focust zicht op alle 4 de taalvaardigheden (luisteren, spreken, lezen en schrijven). De nadruk tijdens het taalkamp ligt op de ontwikkeling van het luisteren en spreken van de taal. De lessen hebben niets te maken met gewone lessen die je op school krijgt. Er is een op maat gemaakte syllabus vol leerzame oefeningen, zoals het doen van interviews, rollenspelletjes of andere taalspelletjes. Dit zorgt er voor dat leren leuk wordt. Ook werk je aan een project dat je aan het einde van de week presenteert aan je vakantiegenoten.

De lessen worden op de accommodatie gegeven. Lekker makkelijk en we houden zo ook nog lekker veel tijd over om vakantie vieren! Op de eerste dag doe je een instaptestje, zodat de docent precies weet hoe goed jij in Engels bent. De docent zorgt er dan voor dat het lesprogramma voor iedereen toegankelijk is. Afhankelijk van het aantal deelnemers zijn er 1 of 2 klassen. Je wordt ingedeeld op het niveau dat bij jou past. Hoeveel klassen er ook zijn, de docent stemt zo goed mogelijk zijn lessen hierop af. Ook wordt er zo een duidelijk leerdoel voor je gesteld. Zo kan je bijvoorbeeld aan het eind van de vakantie jezelf introduceren of vertellen wat je hebt gedaan op een dag. Bij Berlitz maken wij gebruik van een schaal van speciale Kids & Teens niveaus om het niveau van Engels te bepalen. Deze loopt parallel aan de niveaus van het’ Common European Framework of Reference for Languages (CEFR). Aan het einde van de week ontvang je een evaluatie report, zodat je precies kan zien welk niveau Engels je hebt.

In het kort:

·       Een echt Engels zomerkamp vol serious fun

·       15 uur Engelse les van een Engels native speaker docent

·       Taalvakantie in samenwerking met VINEA

·       Spelenderwijs het Engels onder de knie krijgen

·       Lekker naar het strand

·       Te gekke spellen

·       Boogschieten

·       Sport en spelpaleis

·       Superdeluxe accommodatie

·       Hechte groepssfeer

Locatie: Wateringen

Je verblijft deze vakantie in “Boerderij Dichtbij”. Je slaapt in één van de twee verschillende stallen. De stal “De Hooimeid” werd vroeger gebruik als stal voor ezels en paarden en “De boerenknecht” als varkensstal. Beide stallen zijn helemaal omgebouwd tot gezellige groepsaccommodaties waarbij de oude elementen, zoals de originele varkensluikjes, de stalramen en het houten plafond zijn hergebruikt. Het is de enige accommodatie van Vinea waarbij je niet in een stapelbed op een slaapzaal slaapt, maar in je eigen bedstee. Dit is een hele ervaring. Je bent niet de enige bewoner van de boerderij tijdens je verblijf. Er zijn verschillende kleine boerderijdieren op het terrein, zoals kippen, ezels, alpaca’s en geiten. De accommodatie ligt op ongeveer 25 minuutjes fietsen van de Uithof en zo’n 10km van het strand van Kijkduin.

Op de begane grond is een gezellige gezamenlijke ruimte helemaal in de sfeer van de boerderij. Deze zaal heeft tafels, stoelen en banken om gezamenlijk te eten of om even lekker te relaxen. Verder staat hier een tv en geluidsinstallatie die gebruikt kan worden tijdens de feestjes en avondprogramma’s. 

Voorzieningen op deze locatie:

·       eigen bedstee

·       voldoende en prima sanitair, apart voor de jongens en meiden

·       verschillende boerderijdieren

·       kunstgrasveld voor tennis (3 banen), volleybal en voetbal

·       zandveld voor voetbal of volleybal

·       grote sporthal

·       4 jeu de boulesbanen

·       één trampoline

·       verschillende speeltoestellen

·       gratis wifi

Data en Prijzen

  • van 17-07-2016 tot 23-07-2016    € 545,- 
  • van 14-08-2016 tot 20-08-2016    € 545,- 

Leeftijd

  • 7 - 10 jaar
  • 10 - 12 jaar

Inbegrepen

   Verblijf

   Maaltijden

   Tussendoortjes

   Gebruik materiaal

   Reisleiding

   Activiteiten genoemd bij ‘in het kort’

Niet inbegrepen

   ANVR-boekingskosten (à € 17,50)

   Reis- en annuleringsverzekering

   Zakgeld

Vervoer

Je kunt met eigen of openbaar vervoer naar de accommodatie reizen.

Boerderij Dichtbij

Zwetkade Noord 3

2291 HZ Wateringen

030 22 70 680 (Vinea-kantoor)

Begin- en eindtijden

Begintijd: 14.00 uur

Eindtijd: 11.30 uur

Vragen?

Hebt u vragen of wenst u bijkomende informatie?

Wij geven u graag advies of verstrekken graag meer informatie, geheel vrijblijvend.

Contact: tel (+31) 20 622 13 75 of stuur haar een e-mail!