Berlitz Seminars Pricing Contact Boek Online
 
Leer Duits op uw maat met een taalcursus van Berlitz

Leer Duits op uw maat met een taalcursus van Berlitz

U wilt al langer Duits leren of uw Duitse taalkennis verbeteren? Dan biedt Berlitz u de oplossing op maat. Ons aanbod gaat van individuele talencursussen tot groepslessen, taalreizen en veel meer. Zowel beginners als gevorderden kunnen bij ons terecht. En ook voor kinderen hebben we een omvangrijk aanbod. Bekijk hier al onze programma's.


Individueel

Voor wie een drukke agenda heeft en toch Duits wil leren spreken en schrijven, is een individuele talencursus de ideale uitweg. U leert op uw eigen niveau en bepaalt zelf het leerritme.

Bekijk alle individuele talencursussen

 

Semiprivé

Met deze taaltraining boekt u snel vooruitgang en beperkt u toch de kosten. Samen met een deelnemer van uw keuze geniet u van de sfeer van een privécursus. Ideaal voor collega's, koppels of vrienden.

Bekijk alle semiprivé talencursussen

 

Groepslessen

Bent u op zoek naar motivatie die u enkel krijgt als deel van een groep? Dan zijn onze groepslessen helemaal uw ding. Voor u het weet spreken en schrijven jullie perfect Duits.

Bekijk alle types groepslessen 

 

Intensief

Duits leren op korte tijd? Dan kiest u voor ons intensief aanbod. Deze intensieve taalcursussen laten u op korte tijd tegen een stevig tempo de taal oefenen waardoor u snel en efficiënt resultaat ziet.

Bekijk de intensieve taalcursussen

 

Online Cursussen

Leer Duits waar en wanneer u wilt. Dat kan dankzij Berlitz Online. Deze online cursussen zijn speciaal gemaakt zodat u kunt leren op uw tempo, wanneer het u past. Daarbovenop kunt u de taalcursus herhalen zo vaak u maar wilt.

Bekijk het aanbod van Berlitz Online 

 

Bedrijfsservices

Zorg ervoor dat u vlot kunt communiceren in de taal van uw professionele contacten. De taalcursussen voor bedrijven omvatten een ruime waaier aan programma's voor groepen werknemers uit alle denkbare sectoren.

Bekijk de taalcursussen voor bedrijven  

 

 

Taalreizen

De meest doeltreffende manier om een taal en cultuur te leren, is reizen naar het betreffende land. Daar schuilt de kracht van de Berlitz taalreizen: u leert Duits zonder het te beseffen in een authentieke omgeving.

Bekijk onze taalreizen