Kids & Teens Global Leadership Training eBerlitz - Online leren Boek Online
 
Evening Group

Veelgestelde Vragen voor Avond Groepen

Voor wie is een avondgroep de juiste keuze?

Avondgroepen zijn geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van een taal in een sociale, relaxte en gezellige atmosfeer, waarin gebruik wordt gemaakt van de effectieveBerlitz Methode.

Welke niveaus hebben de avondgroepen?

Alle avondgroepen, behalve voor Engels, zijn voor totale beginners. Als er echter genoeg deelnemers zijn, kan er een groep worden gevormd voor een ander niveau. Neem contact op met de Berlitz-vertegenwoordiger in uw regio om te vragen naar de mogelijkheden om een cursus op een ander niveau te volgen.

Waar vinden de avondgroepen plaats?

De avondgroepen vinden plaats in onze talencentra in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Maastricht.

Hoeveel mensen zijn er in de avondgroepen?

Er is een maximum van 8 deelnemers voor elke avondgroep.

Wat is het schema voor de avondgroepen en hoe lang duren de cursussen?

Er is één keer per week een avondgroep van 18:45 tot 21:00 (een sessie van 3 Berlitz "lesunits" van 45 minuten). Met 5-8 deelnemers duurt de cursus 10 weken (30 lesunits) in totaal. Voor de precieze startdatums en de dag van de week waarop de lessen plaatsvinden, kunt u hieronder de gewenste locatie en doeltaal selecteren.

 Wat gebeurt er alser minder dan 5 deelnemers zijn in een groep?

 Met minder dan 5 deelnemers in een groep, is de lengte van de cursus als volgt: 

  • 4 deelnemers: cursus van 8 weken (24 lesunits)
  • 3 deelnemers: cursus van 6 weken (18 lesunits)

 Met minder dan 3 deelnemers in een groep kan de cursus niet plaatsvinden in een van onze talencentra, maar alleen via een eBerlitz-optie: 

  • 2 deelnemers: cursus van 8 weken live lessen via Berlitz Virtual Classroom, 8 sessies van anderhalf uur (2 lesunits per sessie, 16 lesunits in totaal)
  • 1 deelnemer: een geïndividualiseerdBlended Learning-pakket van 12 live een-op-een Skype-/telefoonlessen van 30 minuten plus een licentie van 3 maanden voor volledige toegang tot CyberTeachers (het interactieve and gepersonaliseerde online leerplatform van Berlitz)

Waarom hangt de duur en het type van de cursus af van het aantal deelnemers?

Hoe meer deelnemers er in een groep zijn, hoe langer het over het algemeen duurt om de leerstof te behandelen. Met minder deelnemers is het mogelijk om hetzelfde materiaal in minder tijd te behandelen. Op deze manier kunt u uw training zonder uitstelbeginnen en de kosten per deelnemer blijven hetzelfde ongeacht hoeveel andere deelnemers zich aansluiten bij de groep.

Hangt de prijs per deelnemer af van het aantal deelnemers in de groep?

 Nee. De prijs per deelnemer blijft hetzelfde ongeacht de samenstelling of vorm van de cursus.

Ik heb nog steeds vragen... met wie kan ik contact opnemen?

De beste optie voor u hangt af van uw motivatie, doelstellingen, voorkeuren, etc. Neem nu contact op met uw locale Berlitz-vertegenwoordiger voor een gratis consultatie!