Berlitz Seminars Pricing Contact Boek Online
 
Berlitz The Hague Autumn Campaign

Winter groepscursussen Najaar Berlitz Den Haag

 

Verbeter je taalvaardigheden voor de feestdagen

Dit najaar start Berlitz Den Haag met nieuwe groepcursussen voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren of verbeteren van zijn of haar Nederlandse of Engelse taalvaardigheid.

Voor aanvang van de cursus wordt u uitgenodigd voor een telefonische intake om uw huidige niveau te bepalen. Wij bieden cursussen aan op ieder niveau.

Bij Berlitz Den Haag kunt u samen met anderen uw taalvaardigheid verbeteren. Veel mensen vinden het leren in groepsverband niet alleen gezellig, het kan ook erg motiverend werken. Ons talencentrum ligt midden in de stad en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Tijdens de cursus wordt u uitgedaagd om uitsluitend in de doeltaal te spreken. Al onze docenten zijn native speakers. Zij geven u les met behulp van de bewezen Berlitz Methode®, volledig in de doeltaal en zonder gebruik te maken van vertalingen. Op deze manier krijgt u sneller de vaardigheden en het vertrouwen om vooruitgang te boeken in de taal. Het maakt niet uit wat uw moedertaal is, wij zullen u stap voor stap helpen om de nieuwe taal te spreken!

De eerste lessen beginnen in November. In een periode van 5 weken krijgt u twee sessies per week van 2 uur en 15 minuten.
  • 10 sessies van 2 uur en 15 minuten in 5 weken
  • Nederlands of Engels op alle niveaus
  • Persoonlijke evaluatie om uw startniveau te bepalen
  • Kleine groepen van 3 tot 6 deelnemers
  • Lessen van native speaker docenten
  • Gebruik van de Berlitz Methode®, gefocust op spreken en luisteren
  • U ontvangt na afloop een certificaat met het daarop het door u behaalde niveau op basis van het Common European Framework of Reference (CEF).
  • Totale prijs 375 Euro inclusief lesmateriaal

Start in de week van 11 november.

Vroegboekkorting: Boek voor 30 oktober via de web shop en ontvang 5% korting op het cursusbedrag!

Gebruik daarbij de volgende kortingscode in de webshop: RTYF-VHKT