JOUW ZOMER, JOUW VERHAAL.

Individuele taaltraining met 20% zomerkorting

Ongeacht of je nu wil communiceren met je internationale business partners, iets wil vragen aan een inwoner van het dorp waar je op vakantie bent of in een andere situatie iets moet zeggen - je hebt altijd wel iets te vertellen. En nu valt de taalbarrière weg.

De Berlitz individuele taaltraining helpt je snel en betrouwbaar je doelstellingen te bereiken. Profiteer voor 31 augustus 2016 van de zomerkorting van 20% op lessen in het Engels, Frans, Nederlands, Duits, Spaans en Italiaans.

Boek nu uw individuele taaltraining met zomerkorting, het is de moeite waard! 

Disturber

Voordelen van het volgen van een individuele taaltraining deze zomer:

  • Individuele taaltraining: enkel u en uw Berlitz docent

  • Ten minste 50% spreektijd voor snel succes

  • De inhoud wordt aangepast aan uw noden

  • Beschikbare talen: Nederlands, Frans, Engels, Spaans, Duits en Italiaans

  • Uitzonderlijk goede voorwaarden wanneer u boekt voor 31 augustus 2016: 20% korting op de prijs per les

  • Bruikbaar tot 30 september 2016 in alle Berlitz locaties in Nederland

  • Extra bonus: leg nu al het aantrekkelijke aanbod vast voor follow-up lessen *

Contact us for reservation

Conditions:
Wanneer u een individuele taaltraining boekt van 15 juni tot en met 31 augustus 2016, krijgt u een Berlitz Individual Instruction Premium aan een prijs van €40,00 in plaats van €50,00 per les (excl lesmateriaal aan gemiddeld €80 per programma van 40 lessen). Dit kortingsaanbod is geldig op lessen in Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans en moeten opgenomen worden ten laatste op 30 september 2016 in een van de Berlitz centra in Nederland (de lijst hiervan vindt u op www.berlitz.nl ). Er moeten minimum 10 lessen geboekt worden (45 minuten per les). Deze promotie is enkel geldig voor nieuwe contracten en exclusief voor particulieren. Dit aanbod kan niet gecombineerd worden met andere korting of acties. De algemene voorwaarden van Berlitz school of Languages BV zijn toepasbaar.

* * Aantrekkelijk follow-up aanbod voor alle klanten die gebruik maken van de zomeractie:

Na het boeken van de zomeractie voor individuele taaltraining ontvangt u een voucher in het Berlitz Centrum waarmee u 10% korting krijgt op alle face-to-face taaltrainingen. Dit follow-up aanbod is niet geldig op andere kortingen, lessen door de overheid gesponsord, taalkampen, bedrijfsseminaries, eBerlitz producten, lesmaterialen en de servicekost. Deze voucher kan doorgegeven worden en is geldig tot 31 december 2016. De algemene voorwaarden van Berlitz school of Languages BV zijn toepasbaar.