Berlitz Total Immersion | Berlitz.nl

Leer een taal en ontdek de wereld met...

Berlitz Total Immersion® aan een aantrekkelijke prijs

Neem een vliegende start in een vreemde taal en bereik sneller uw carrièredoelen. Kies 1 van onze intensieve taallessen aan een aantrekkelijke prijs: Total Immersion® en boek onmiddellijk resultaat!

Total Immersion® is een individuele en effectieve taalles, aanbevolen als u op zoek bent naar direct resultaat maar geen tijd hebt voor een lang leerproces. Total Immersion® is de perfecte cursus wanneer je een intensieve taaloplossing zoekt.

Boek uw Berlitz Total Immersion® taalcursus en geniet van dit speciale aanbod!

Go to book online

Voordelen in een oogopslag:

  • Snelle vooruitgang

  • Begeleiding door ervaren ‘native fluency’ docenten

  • U bepaalt het leerritme en het programma wordt samengesteld op maat van uw leerbehoeften

  • Indien nodig worden er ook vaktermen aangeleerd uit een groot aanbod van industrieën

  • U bent minstens 50% aan het woord, zodat u direct in de praktijk kan brengen wat u geleerd heeft

  • Dagelijkse trainingssessies met 2 waarbij groepsconversaties worden gesimuleerd

  • Inclusief business of privé lunch om smalltalk te verbeteren

  • Beschikbaar voor Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Duits, Nederlands


Voorwaarden:
**Privé en corporate klanten die het Berlitz Total Immersion® programma van 5 dagen boeken, inclusief business lunch, tussen 24/4/2016 en 30/6/2016, betalen slechts de prijs van 4 dagen, dus een korting van 20% op de normale prijs, plus trainingsmaterialen. Deze korting is geldig op Total Immersion® lessen in Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands en Duits. Er moet minimaal voor 1 week van 5 instructiedagen geboekt worden. Het aanbod kan uitgebreid worden voor bijkomende weken voor dezelfde promoprijs tot 30/06/2016. De standaard servicekost van 66,55€ wordt weggelaten voor online booking. De lessen moeten opgenomen worden op weekdagen (maandag tot vrijdag) in 1 van de Berlitz centra opgelijst op The Berlitz Schools of Languages of Benelux SA/NV voor 31/08/2016. Het aanbod geldt enkel voor nieuwe contracten en kan niet gecombineerd worden met andere promoties of kortingen. Voor corporate boekingen gedurende de promotieperiode is de korting uitsluitend gebaseerd op de basisprijs en kan dit niet gecombineerd worden met andere speciale tarieven of kortingen die eventueel overgekomen waren in corporate contracten of bedrijfsovereenkomsten. De voorwaarden van Berlitz School of Languages NV zijn van toepassing.

**Total Immersion® is een intensief taalprogramma voor 1 persoon en bevat 60 lessen per week, verspreid over 5 dagen. De training vindt plaats van maandag tot vrijdag in het Berlitz centrum met 12 lessen van 45 minuten per dag.