BLO | Berlitz Live Online

Overal in Nederland, én daarbuiten!

Kies de op maat gemaakte individuele taallessen via de Berlitz Live Online (BLO) om jouw gewenste taal rechtstreeks via het internet met jouw persoonlijke docent te leren.


Een virtual classroom kun je omschrijven als de nabootsing van een fysieke lesomgeving op een computer of via internet. Oftewel, je opent je computer of laptop en logt in via een ontvangen link. De trainer en cursist zijn tegelijkertijd online en hebben direct contact in een virtueel leslokaal: ze kunnen elkaar zien, horen en spreken. Daarnaast ervaren ze ook de reguliere zaken die bij een taaltraining horen: lesmateriaal delen, een whiteboard gebruiken of je hand opsteken om een vraag te stellen.

Omdat de Berlitz-methode zich focust op spreken en luisteren, is de mate van interactie erg hoog; dit in tegenstelling tot de meeste vormen van e-learning, waarbij geen docentbegeleiding is. Berlitz heeft als wereldwijde aanbieder van taaltrainingen al jarenlang ervaring in onderwijs op afstand en heeft in die tijd de Berlitz Live Online(BLO) ontwikkeld

Face-to-face versus BLO

Een taal leren kost tijd en inspanning. Je zult er iets voor moeten doen, en soms iets voor moeten laten. Met altijd als uiteindelijk resultaat een betere versie van jezelf. Berlitz organiseert al meer dan 140 jaar taaltrainingen en weet wat dit inhoudt. Berlitz is voorstander van taalles face-to-face met een moedertaalsprekende taaltrainer: de exclusieve Berlitz Methode® is immers gericht op conversatie (spreken en luisteren) in de doeltaal.
Maar wat nou…

 • …als het echt niet lukt om vier medewerkers wekelijks bij elkaar te krijgen voor een taalles omdat ze op verschillende locaties, in verschillende landen of zelfs continenten verblijven?
 • …als het trainingsbudget een dergelijke complexe training niet toelaat?
 • …als een onregelmatige ploegendienst het onmogelijk maakt een training te volgen?
 • …als het onvermijdelijk is dat er lessen gemist gaan worden door een overvol reisschema?
 • …als je echt, echt geen zin hebt om elke les bijna een uur te reizen (om over een onvindbare parkeerplaats nog maar te zwijgen)?

Altijd en overal
Het voordeel van les via BLO is dat deze op elk tijdstip en vanaf elke plek met internet gevolgd kan worden. Dus ook vanuit kantoor, thuis of een hotelkamer in het buitenland.

Aantal lessen
Een (semi-)individuele training bestaat standaard uit 40 units van 45 minuten, oftewel 30 uur. Je bepaalt zelf hoeveel units je per les inplant: 1, 2, 3 of meer units per les. Waar jij je het prettigst bij voelt!

Groepsgrootte
Groepstrainingen zijn toegankelijk tot maximaal 6 cursisten.

Flexibel lesrooster
De startdatum alsmede de gewenste lesdagen en –tijden worden in overleg gepland: je bepaalt jouw eigen lesschema. Lessen kunnen tot 24 uur van te voren verzet worden, eenvoudigweg via jouw eigen studentenportaal.

Opname alle lessen
Lessen via BLO worden automatisch opgenomen en opgeslagen en ze zijn makkelijk terug te vinden in het portaal. Ideaal als naslagwerk, de lessen kunnen op elk gewenst tijdstip, met internetverbinding, worden teruggekeken.

Geen reistijden
Door lessen via BLO te volgen, komen reistijden te vervallen. Hoe ideaal is het, dat je je reistijd (soms wel een derde van je training!) nu simpelweg aan je taaltraining kunt besteden, voor een optimaal resultaat. Nooit meer die onverwachte file of dat hopeloos zoeken naar een parkeerplaats!

 • Beschikbaar in meer dan 50 verschillende talen
 • Live interactieve lessen via het internet
 • Inloggen vanaf elke locatie met internetverbinding
 • Startdatum en lesdagen en -tijden in overleg
 • Persoonlijk portaal met toegang tot digitaal lesmateriaal
 • Persoonlijk leerplan, voortgangsverslag en afsluitende test, voor een meetbaar succes
 • Opnamefunctie maakt het mogelijk lessen op elk tijdstip te herhalen
Meer te weten komen ›

NE, EN, FR, IT, DU, SP
Flexibel lesrooster
40 lessen/30 uur
Prijs: €1,940.00 all-in

Boek hier

Overige talen
Flexibel lesrooster
40 lessen/30 uur
Prijs: €2,230.00 all-in

Boek hier

Hotline

Bel ons op:

088 203 24 00

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 9.00 - 17.00 uur

Berlitz School

Taalschool Maastricht

Sint Pieterskade 26D

6212 AD Maastricht

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Amsterdam

Weerdestein 205A

1083 GN Amsterdam

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Den Haag

Koninginnegracht 60

2514 AE Den Haag

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Rotterdam

Westblaak 194

3012 KN Rotterdam

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact