Onze Exclusieve Berlitz Methode®

Leer snel en eenvoudig

De Berlitz Methode® is een natuurlijke manier om een ​​nieuwe taal te leren. Toen hij in 1878 geïntroduceerd werd, was het een revolutie in het taalonderwijs. Vandaag de dag is onze directe methode, waarvan aangetoond is dat hij effectief is, uitgegroeid tot de standaard voor taalonderwijs. Deze methode blijft voor Berlitz het uitgangspunt voor het lesgeven.

Spreek en denk in de nieuwe taal

Bij de Berlitz Methode® vindt alle communicatie tijdens de les plaats in de doeltaal. Docenten geven uitsluitend les in hun moedertaal en hanteren een ongedwongen werkwijze op basis van luisteren en spreken. Een inspirerende omgeving moedigt leerlingen aan om snel hun vaardigheden te ontwikkelen in mondelinge communicatie. Zelfs beginners kunnen vanaf de eerste les eenvoudige zinnen formuleren.

Ontwikkelen van spontane reacties

Onze methode is bedacht om leerlingen te laten spreken. De reden is dat zij dan in staat zijn om de grammaticale regels van de nieuwe taal te gebruiken, zonder dat deze worden uitgelegd. Leerlingen nemen de nieuwe taal op dezelfde manier op zoals zij deden met hun eerste taal.

Zelfvertrouwen bij het gebruik van de nieuwe taal

In onze methode worden leerlingen gestimuleerd om actief aan de lessen deel te nemen. Alleen door actief te spreken, zal de leerling in staat zijn om snel te communiceren in de nieuwe taal. Onze docenten zijn opgeleid om een ​​positieve en prettige leeromgeving te creëren. Zij zorgen ervoor dat de leerlingen zich zelfverzekerd voelen, dat het niveau passend is en dat de atmosfeer de communicatie bevordert.

De 6 Belangrijkste aspecten van de Berlitz Methode®
1. ONDERDOMPELING IN DE TAAL

Door helemaal op te gaan in de nieuwe taal en de bijbehorende cultuur zult u snel wennen aan uw nieuwe taal.

2. CURSUS OP MAAT

Docenten kiezen de inhoud van de cursus op basis van uw persoonlijke doelen en achtergrond, zodat de taalvaardigheden praktisch zullen zijn voor gebruik in uw dagelijkse en professionele leven.

3. HOOG PERCENTAGE VAN SPREEKTIJD

De overgrote meerderheid van uw tijd met uw Berlitz-docent wordt besteed aan spreken in uw doeltaal, het verhogen van de snelheid waarmee u de taal kunt opnemen en het verminderen van remmingen.

4. TAAKGERICHT LEREN

Berlitz trainers vinden een goede balans tussen het verbeteren van uw spreekvaardigheid en het ontwikkelen van uw nauwkeurigheid

5. INTUÏTIEVE GRAMMATICA

In plaats van zich bezig te houden met grammatica, zullen Berlitz-docenten een intuïtief gevoel van grammatica aan u overdragen door middel van spreken.

6. DOELGERICHT LEREN

Berlitz-docenten zullen de leermiddelen gebruiken die overeenkomen met de manier waarop u het beste leert, en speciaal aandacht besteden aan het verbeteren van uw taalvaardigheden.

Hotline

Bel ons op:

088 203 24 00

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 9.00 - 17.00 uur

Berlitz School

Taalschool Maastricht

Sint Pieterskade 26D

6212 AD Maastricht

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Amsterdam

Weerdestein 205A

1083 GN Amsterdam

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Den Haag

Koninginnegracht 60

2514 AE Den Haag

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Rotterdam

Westblaak 194

3012 KN Rotterdam

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact