Communicatie

Onze productportfolio

Efficiënte communicatie is nu belangrijker dan ooit. Het is het fundament waar bedrijven en carrières op gebouwd zijn en een cruciaal onderdeel van blijvend succes.  Berlitz geeft ieder jaar duizenden seminars, waarvan ca. 4,000 op het gebied van interculturele vaardigheden - en dit aantal stijgt snel. Wij kunnen deze groei binnen alle platforms en processen herkennen: van live onderwijs tot e-learning cursussen, en van de ontwikkeling van onderwijs tot vervolgopleidingen. Voor meer informatie over onze Interculturele Training Oplossingen.

Efficiënte Communicatie

Efficiënte communicatie is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Het is het fundament waar bedrijven en carrières op zijn gebouwd en een cruciaal onderdeel van blijvend succes.

Presentaties 1 + 2

Presentaties zouden niet alleen beschrijvend maar ook tegelijkertijd onderhoudend en professioneel moeten zijn. Deze cursussen zijn gemaakt om u deze expertise te bieden.

Hoe men conflicten oplost 1 + 2

Deze cursus houdt zich bezig met het analyseren van uw gedrag in conflict situaties en het ontwikkelen van efficiënte strategieën voor de-escalatie.

Omgaan met verandering 1 + 2

Leer hoe men een goede reactie op verandering van klantenwensen, bedrijfsstrategieën, producten, processen, structuren en werkomstandigheden kan geven in tijden van snelle verandering

Hoe men feedback geeft en aanneemt 1 + 2

Feedback is belangrijk in alledaagse werkprocessen om naar een gemeenschappelijk doel toe te werken. Constructieve feedback helpt u om uw zelfbeeld aan te passen en uw gedrag te controleren.

Assertivenes Training 1 + 2

Assertiviteit is de vaardigheid om rekening te kunnen houden met uw eigen wensen zonder de rechten van een ander te schenden. In dit seminar zult u leren uw zaak voor een publiek te kunnen bepleiten.

Het faciliteren van interactieve vergaderingen 1 + 2

Deze cursus legt de nadruk op de praktische kennis van discussie types en werk stadia om deelnemers te helpen werkvergaderingen op een efficiënte en gestructureerde manier te houden.

Berlitz School

Taalschool Maastricht

Sint Pieterskade 26D

6212 AD Maastricht

Telefoon: +31(0)43 711 38 40

Contact

Taalschool Amsterdam

Weerdestein 205A

1083 GN Amsterdam

Telefoon: +31(0)20 622 13 75

Contact

Taalschool Den Haag

Koninginnegracht 60

2514 AE Den Haag

Telefoon: +31(0)70 8911 159

Contact

Taalschool Rotterdam

Westblaak 194

3012 KN Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 8106 008

Contact