Spreek met volle vertrouwen Duits!

Duitse Taal Cursussen

De eenvoudigste manier om Duits te leren is het te spreken en bij Berlitz heb je deze kans vanaf de eerste dag! Of u nu beginner bent of al eerdere kennis heeft, onze leraren zullen u helpen om uw doel te bereiken!

De meest intensieve en effectieve vorm van taal leren. Je duikt in de taal en bereikt het maximale leersucces binnen de kortste tijdsperiode. De leerkrachten begeleiden u de hele dag.

Meer te weten komen ›

Berlitz heeft een Duitse leraar die nauw samen werkt met uw medewerkers om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken. De persoonlijke aandacht van een instructeur garandeert dat de leerlingen altijd werken in een tempo dat geschikt is voor hen. De leraar zal vertragen en zich richten op specifieke gebieden wanneer extra ondersteuning nodig is of je werknemers verder uitdagen op gebieden waar ze in uitblinken.

Meer te weten komen ›

Een zeer effectieve en actieve manier van leren. Als u uw tijd wilt plannen, heeft u volledige flexibiliteit, en de lessnelheid en de inhoud zijn speciaal gericht op uw behoeften.

Meer te weten komen ›

Profiteer van de speciale motivatie van een groepsles. De Berlitz Groepscursus biedt regelmatige taallessen met continue leerprogressie.

Meer te weten komen ›

U krijgt lessen via internet via live lessen met leraren. In deze cursus combineert u de efficiëntie van een-op-één training met het gemak dat u niet aan een locatie bent gebonden.

Meer te weten komen ›

E-Learning "CyberTeachers" is een webgebaseerd online platform dat u 24 uur per dag op maat gemaakte taal instructies biedt. Onze gemengde oplossing is de combinatie van Skype lessen instructie met een onbeperkte licentie voor CyberTeachers. Het stelt u in staat om een ​​nieuwe taal nog efficiënter te leren en met snellere resultaten.

Meer te weten komen ›
Voordelen van onze Berlitz Nederlandse cursussen
  • Cursusplannen op maat ontworpen volgens uw behoeften en verzoeken
  • Snelle resultaten en verhoging van het vertrouwen van uw medewerker om te spreken
  • Native sprekende trainers voor taal- en culturele vaardigheden
  • Flexibele planning, locatie en cursusduur om de werklast op uw medewerkers af te stemmen

Taalcursussen voorzien van uw persoonlijke doelen

De inhoud en materialen die in de cursussen worden gebruikt, richten zich op uw werk. Dit geeft u de mogelijkheid om de taalvaardigheden onmiddellijk aan te passen in uw werkende leven. De combinatie van onderdompeling in de taal en gespecialiseerde cursusinhoud garandeert uw taal doelstellingen efficiënt. Voor grotere flexibiliteit werken wij samen met u om te bepalen wanneer de lessen worden gepland. U kunt kiezen voor de lessen op een van onze faciliteiten of regelen dat de leraar naar uw bedrijf of privéadres komt.

De Berlitz-oplossingen voor Face-to-Face lessen bieden u maximale flexibiliteit voor uw taalopleidingsprogramma's. Neem contact op met een van onze consultants voor meer informatie over de perfecte oplossing voor uw medewerkers.

Contact

* Mandatory fields: please complete

Berlitz School

Taalschool Maastricht

Sint Pieterskade 26D

6212 AD Maastricht

Telefoon: +31(0)43 711 38 40

Contact

Taalschool Amsterdam

Weerdestein 205A

1083 GN Amsterdam

Telefoon: +31(0)20 622 13 75

Contact

Taalschool Den Haag

Koninginnegracht 60

2514 AE Den Haag

Telefoon: +31(0)70 8911 159

Contact

Taalschool Rotterdam

Westblaak 194

3012 KN Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 8106 008

Contact