• Map Berlitz Eindhoven

Berlitz nu ook vertegenwoordigd in de regio Eindhoven

Berlitz ondersteunt wereldwijd organisaties met het ontwikkelen van taalvaardigheden, interculturele en managementcompetenties. Dit doet zij vanuit zo’n 500 leslocaties verspreid in meer dan 70 landen. Naast vier leslocaties in Nederland (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Maastricht) is Berlitz nu ook vertegenwoordigd in de regio Eindhoven. Voortaan zal Dorine Hoskens hier uw aanspreekpunt zijn voor alle taalvragen.

Regio Eindhoven/Brainport

Eindhoven is een regio vol innovatie en technologie. Dankzij de ontwikkelingen heeft de stad sinds een aantal jaar een bijnaam: Brainport. Met deze term wordt de regio Zuidoost-Brabant bedoeld, met de stad Eindhoven als kloppend hart.

De laatste jaren heeft Brainport zich ontwikkeld tot één van de snelst groeiende regio´s van Nederland. Deze groei is vooral te danken aan de kennisintensieve industrie die hier sterk is geconcentreerd. Niet alleen de bedrijven in de regio profiteren hiervan, maar ook de rest van de maatschappij. Brainport speelt slim in op een wereld die razendsnel verandert door continu nieuwe verbindingen aan te gaan en kansen te creëren. Voor iedereen.  Zo trekt Brainport talent en bedrijven aan van over de hele wereld. Op de High Tech Campus werken - bijvoorbeeld ruim 85 verschillende nationaliteiten. Brainport Regio Eindhoven is daarmee extreem internationaal. En dat merk je in de stad en omliggende gemeenten; ruim één op de tien Eindhovenaren heeft nu een andere nationaliteit dan de Nederlandse.

Hoog tijd dus voor Berlitz om ook in deze regio actief haar trainingen aan te bieden!

Wie is Dorine Hoskens?

Dorine is sinds april 2018 werkzaam voor Berlitz en heeft jarenlang ervaring met het organiseren van taaltrainingen voor bedrijven. Zij ziet veel interessante mogelijkheden voor bedrijven bij het inzetten van virtuele leslokalen en ziet het dan ook als een enorme uitdaging om BVC in de regio Eindhoven op de kaart te zetten.  Bovengenoemde voordelen spreken wat haar betreft hierin voor zich.

The Berlitz Story

Hotline

Bel ons op:

088 203 24 00

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 9.00 - 17.00 uur

Berlitz School

Taalschool Maastricht

Sint Pieterskade 26D

6212 AD Maastricht

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Amsterdam

Weerdestein 205A

1083 GN Amsterdam

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Den Haag

Koninginnegracht 60

2514 AE Den Haag

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Rotterdam

Westblaak 194

3012 KN Rotterdam

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact