Berlitz, Een Globaal Educatie Bedrijf

Uw succes is onze motivatie

Berlitz is s'werelds grootste aanbieder van taalcursussen en interculturele diensten met centra in meer dan 70 landen. Al meer dan een eeuw heeft ons streven naar innovatie geleid tot een uitgebreid portfolio waardoor onze klanten communiceren met vertrouwen en succesvol zijn in een mondiale omgeving.

Bouwen aan zelfverzekerde communicatie sinds 1878

Toen Maximilian D. Berlitz de revolutionaire Berlitz Methode® inntroduceerde in de Verenigde Staten veranderde hij de manier waarop taal werd geleerd compleet. Op basis van het behandelen van praktijksituaties met native docenten en een focus op mondelinge communicatie, was de Berlitz Methode® in staat om het leerproces te versnellen. De belangrijkste basis voor effectieve communicatie is het zelfvertrouwen van de student. Deze wordt opgebouwd door het actief gebruiken van de doeltaal. 

Een eindeloze drang naar innovatie

We blijven onze communicatie trainingen optimaliseren met het ontwikkelen van programma's die bedrijven en particulieren helpen om culturele verschillen te overwinnen en diversiteit te beheren voor maximale prestaties. Berlitz was ook het eerste onderwijsbedrijf met meerdere-platforms en het aanbod is nog steeds niet geëvenaard door een andere concurrent.

Uw one-stop-shop

Berlitz biedt opleidingen in alle talen, interculturele en managementvaardigheden. Lessen zijn beschikbaar via verschillende platforms (face-to-face, virtueel, online, mobiel, studie in het buitenland) en in elke mogelijke indeling. Onze programma's zijn speciaal ontworpen rondom specifieke behoeften van onze klanten, grote of kleine bedrijven, individuen, jonge studenten of kinderen.

Berlitz gelooft in een wereld waar communicatie geen limieten heeft. Onze trainingen zijn ontworpen om de grenzen voor de wereldwijde communicatie, zoals tijd, plaats en culturele verschillen te overwinnen. Een Berlitz student begrijpt dat de communicatie veel verder gaat dan taal alleen en zal vol zelfvertrouwen durven te spreken.

Hotline

Bel ons op:

088 203 24 00

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 9.00 - 17.00 uur

Berlitz School

Taalschool Maastricht

Sint Pieterskade 26D

6212 AD Maastricht

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Amsterdam

Weerdestein 205A

1083 GN Amsterdam

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Den Haag

Koninginnegracht 60

2514 AE Den Haag

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Rotterdam

Westblaak 194

3012 KN Rotterdam

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact