Virtuele Groepslessen

Leer een nieuwe taal waar u maar bent

Als u een druk schema heeft of veel moet reizen, overweeg dan onze Virtuele Groepslessen. Het is een handige manier om deel te nemen in groepslessen met een native sprekende trainer zonder fictief naar een speciale locatie af te moeten reizen. In de Berlitz Virtuele klaslokaal werkt u met een competente Berlitz trainer die toegewijd is om u te helpen om uw persoonlijke of professionele doelen te behalen. De groep bestaat uit maximaal 3-5 deelnemers. Het enige wat u nodig heeft om in de klas aanwezig te zijn is een internetaansluiting!

Voordelen van onze Virtuele Groepslessen:
  • Open groepen van 3-5 deelnemers
  • Flexibel schema en geen reiskosten of extra kosten
  • Gekwalificeerde native sprekende instructeurs, getraind om de Berlitz methode toe te passen
  • De lessen kunnen op elke moment opnieuw bekeken worden dankzij de opname functie

Een efficient programma om een taal te leren

De Virtuele Groepslessen geeft u toegang tot een groot aantal materialen samengesteld door onze specialisten. Progressie checks en tussentijdse verslagen geeft u een inzicht in uw voortgang gedurende de cursus en een eindrapport zal controleren of uw doelen zijn behaald. U kunt elke les terugkijken en gebruik maken van de alle materialen wanneer u maar wilt. Zo kunt u steeds aan uw persoonlijke doelen blijven werken. Berlitz zal samen met u de beste cursus samenstellen gebaseerd op uw huidige niveau en beschikbare tijd.

Met competente trainers, effectieve materialen en de flexibiliteit van de Berlitz Virtuele klaslokalen, staat er niks tussen u en uw success. Neem contact op met uw dischtsbijzijnde Berlitz school om meer informatie te krijgen over reserveringsmogelijkheden en beschikbare talen.

Contact

* Mandatory fields: please complete

Berlitz School

Taalschool Maastricht

Sint Pieterskade 26D

6212 AD Maastricht

Telefoon: +31(0)43 711 38 40

Contact

Taalschool Amsterdam

Weerdestein 205A

1083 GN Amsterdam

Telefoon: +31(0)20 622 13 75

Contact

Taalschool Den Haag

Koninginnegracht 60

2514 AE Den Haag

Telefoon: +31(0)70 8911 159

Contact

Taalschool Rotterdam

Westblaak 194

3012 KN Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 8106 008

Contact