Groepslessen (4-8 deelnemers)

Optimaliseer uw vertrouwen om te spreken

De Berlitz groepslessen bieden u een comfortabele groep setting waar je ondergedompeld wordt in de nieuwe taal, leert om  intuïtief te spreken, door middel van gesprekken. Lessen zullen plaatsvinden in een van onze taal centra op regelmatige en vaste tijden. Uw collega-deelnemers zijn op een vergelijkbaar niveau van de nieuwe taal wat u zal helpen om gemotiveerd te blijven, elkaar te helpen, ondersteunen en elkaar te stimuleren met het leerproces. In een mum van tijd zult u kunnen spreken met meer vertrouwen, zowel tijdens uw lessen als in uw dagelijkse leven.

Voordelen van onze groepslessen
  • Kleine groepen tot een maximum van 8 deelnemers op hetzelfde niveau
  • Effectieve manier van leren door middel van de Berlitz Methode
  • Gekwalificeerde native sprekende docenten voor constante support
  • Leermaterialen aangepast naar uw doelen en interesses

Continue support van uw Berlitz docent

Elke Berlitz docent kijkt welke cursus het meest geschikt is voor de groep en ondersteunt het leerproces door u mee te nemen naar een ander level van taalcursussen dan u gewend bent. Door onderwerpen te kiezen waarin u geïnteresseerd bent, zult u gemotiveerd blijven en de taal makkelijker opnemen. Ook zult u het beter kunnen begrijpen en iets van de cultuur meekrijgen. Dankzij de voortdurende feedback van uw docent en de steun van de gehele Berlitz personeel zult u uw gewenste taaldoelen snel en efficiënt bereiken.

Als u een nieuwe taal wilt leren in een kleine groep kunt u misschien nadenken over onze Groepscursussen. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde Berlitz school voor meer informatie over beschikbare talen en reserveringsmogelijkheden.

Contact

* Mandatory fields: please complete

Berlitz School

Taalschool Maastricht

Sint Pieterskade 26D

6212 AD Maastricht

Telefoon: +31(0)43 711 38 40

Contact

Taalschool Amsterdam

Weerdestein 205A

1083 GN Amsterdam

Telefoon: +31(0)20 622 13 75

Contact

Taalschool Den Haag

Koninginnegracht 60

2514 AE Den Haag

Telefoon: +31(0)70 8911 159

Contact

Taalschool Rotterdam

Westblaak 194

3012 KN Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 8106 008

Contact