TAALGROEPSCURSUSSEN

Kleine groepen, meer aandacht

Als je groepsles leuk vindt en je snel en doelbewust een nieuwe taal wilt leren, is dit precies de juiste optie voor jou. In deze lessen geniet je zowel van de motivatie van andere deelnemers als van gereduceerde prijzen. Berlitz Groepslessen garandeert je snelle en voortdurende leervoortgang.

De kleine groepscursussen zijn een combinatie van privé- en groepsles.

Meer informatie

De Berlitz groepslessen bieden je een comfortabel groepskader waar je wordt ondergedompeld in de doeltaal.

Meer informatie

Een taalcursus ontworpen rondom jou

De trainers van Berlitz selecteren cursusmaterialen gebaseerd op jouw vastgestelde doelen die aan het begin van de cursus worden gedefinieerd. Dit zorgt ervoor dat je leert spreken in een setting die jouw alledaagse ervaringen weerspiegelt. De hoeksteen van deze methode, is jou het vertrouwen te geven dat je nodig hebt om een nieuwe taal buiten de lessen te spreken. Je cursusplan is flexibel en past zich aan naar jou, waardoor het gemakkelijker wordt om jouw taallessen bij te wonen op het moment dat je beschikbaar bent. Ongeacht het vaardigheidsniveau dat je aan het begin van de cursus hebt, merk je al binnen een paar weken onmiddellijke verbetering.

De Berlitz oplossingen voor face-to-face-onderwijs helpen je snel vertrouwen te winnen in het kunnen communiceren een nieuwe taal. NEEM CONTACT OP MET JE LOKALE BERLITZ CENTRUM voor meer informatie en boek vandaag nog één van onze cursussen.

Contact

* Mandatory fields: please complete

Berlitz School

Taalschool Maastricht

Sint Pieterskade 26D

6212 AD Maastricht

Telefoon: +31(0)43 711 38 40

Contact

Taalschool Amsterdam

Weerdestein 205A

1083 GN Amsterdam

Telefoon: +31(0)20 622 13 75

Contact

Taalschool Den Haag

Koninginnegracht 60

2514 AE Den Haag

Telefoon: +31(0)70 8911 159

Contact

Taalschool Rotterdam

Westblaak 194

3012 KN Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 8106 008

Contact