Kids & Teens Cursussen bij Berlitz

Privélessen in een goede leeromgeving

Of het nu voor uw jongste kind is of voor een iets ouder kind - op jonge leeftijd een taal leren is het beste wat u kunt doen en kinderen leren heel snel. Engels of een andere tweede taal leren op een speelse manier is niet alleen heel leuk voor de kinderen maar ook zeer effectief. Uw kind of kinderen zullen een nieuwe wereld betreden van de nieuwe taal in kleine groepen tot maximaal 6 kinderen of met een privé docent(e).
Op een leuke manier een nieuwe taal leren voor kinderen en tieners
Geef uw kinderen het voorrecht om een heel nieuwe wereld te ervaren door een nieuwe taal te leren bij Berlitz. Uw kind zal 1 of 2 keer per week een nieuwe taal leren, na school in kleine groepen tot maximaal 6 kinderen of met een prive docent(e).
Of u nu de horizon van uw kind wil verbreden of hun culturele banden wilt verdiepen, Berlitz kan helpen om deze deuren te openen voor uw kinderen. Geef uw kind de kans om te groeien door taallessen te volgen bij Berlitz.

BERLITZ KIDS & TIENERS PROGRAMMA’S BIJ BERLITZ
  • Een nieuwe taal leren gebaseerd op de Berlitz methode
  • Leeftijd geschikte materialen
  • Speciaal opgeleide native-sprekende docenten
  • Leren op eigen tempo
  • Aanbod van privéprogramma’s

Op maat gemaakte lessen voor uw kind

Je kunt nooit vroeg genoeg beginnen om een nieuwe taal te leren! De Berlitz Kids programma’s zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar voorzien van levendige interactief taalonderwijs in kleine groepen met 4-6 kinderen. Berlitz Kids Groepsprogramma's zijn een ideale manier om uw kind kennismaken te laten maken met een nieuwe taal terwijl ze ook hun sociale vaardigheden verbeteren.

Berlitz Kids Studiebegeleiding bouwt echte taalvaardigheid op voor studenten in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar. Onze tutoring programma's zijn ontworpen om zich te concentreren op de individuele behoeften en de persoonlijke doelen van elk kind, en onze gemoedelijke benadering bouwt kritische luister- en spreekvaardigheid op. De Berlitz Methode® laat uw kind volledig kennis maken met de doeltaal, wat snelle en langdurige resultaten zal garanderen ongeacht het niveau van bekwaamheid vanaf de start van de cursus.

Biedt uw kinderen deze mogelijkheid en neem contact op met uw dichtstbijzijnde Berlitz school voor meer informatie.

Hotline

Bel ons op:

088 203 24 00

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 9.00 - 17.00 uur

Berlitz School

Taalschool Maastricht

Sint Pieterskade 26D

6212 AD Maastricht

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Amsterdam

Weerdestein 205A

1083 GN Amsterdam

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Den Haag

Koninginnegracht 60

2514 AE Den Haag

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Rotterdam

Westblaak 194

3012 KN Rotterdam

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact