Het Berlitz Leerproces

 Tijdens het leerproces vindt voortdurend kwaliteitscontrole plaats, zodat de Berlitz Methode een optimaal resultaat oplevert. We zullen de behoeften vanaf het begin evalueren, om de leerlingen op het juiste niveau te plaatsen. We geven feedback, begeleiding en instructie aangepast aan ieders niveau en tempo. Na een laatste niveautest zullen wij een certificaat uitreiken van de bereikte doelen.

Het ontwerpen van een programma op maat

  • Analyse van de behoefte: Wij bepalen het niveau van de leerlingen, de doelstellingen die nodig zijn om de doelen te bereiken en bespreken de verwachtingen van het leerprogramma.
  • Aanbeveling: Een toegewijde adviseur zal aanbevelingen doen over de hoeveelheid training die nodig is om de taalkundige en culturele doelen te bereiken.
  • Orientatie: Leerlingen hebben de mogelijkheid om docenten te ontmoeten en het lesmateriaal in ontvangst te nemen inclusief een gedetailleerde beschrijving van het programma.

Monitoren van het leerproces

  • Counseling & voortgangsrapport: Gedurende de training kunnen de leerlingen hun vooruitgang  beoordelen en doornemen via formele rapporten en counseling-sessies met de supervisor.
  • Niveau-controle: Als de leerlingen eenmaal het gewenste niveau hebben behaald, kunnen zij een niveautest afleggen om te kijken hoe goed zij het tot nu toe hebben gedaan voordat ze verdergaan naar een volgend niveau.

Garantie voor het bereiken van uw doelen

 

  • Certificaat: Leerlingen ontvangen een certificaat voor het behalen van het gewenste niveau.
  • Uitdaging naar het volgende niveau: Doelen worden voortdurend geëvalueerd om zo de leerlingen klaar te stomen voor het volgende niveau.

Bij Berlitz zijn we volledig toegewijd aan de doelen en successen van onze klanten. Onze trainingen zijn zo ontworpen dat wij u kunnen garanderen dat u uw doelen behaalt. Geen enkele andere taal-training biedt dit niveau.

Hotline

Bel ons op:

088 203 24 00

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 9.00 - 17.00 uur

Berlitz School

Taalschool Maastricht

Sint Pieterskade 26D

6212 AD Maastricht

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Amsterdam

Weerdestein 205A

1083 GN Amsterdam

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Den Haag

Koninginnegracht 60

2514 AE Den Haag

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Rotterdam

Westblaak 194

3012 KN Rotterdam

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact