Berlitz is een van de grootste taalscholen ter wereld. Bij ons leer je niet alleen de taal, maar raak je ook bekend met de rijke, Duitse cultuur. Wij bieden hoge kwaliteit met de Berlitz Methode. Vanaf de eerste les ga je communiceren in het Duits, waardoor je in snel tempo de taal gaat beheersen.

Je bepaalt zelf wanneer, waar en hoe je leert. Wat je reden ook is om Duits te willen leren, elke les is volledig afgestemd op jouw leven, je interesses en je doelstellingen.

Voordelen van Duits leren met Berlitz

  • Berlitz biedt verschillende leermethodes: je kunt privélessen volgen of in een groep, face-to-face of online, per telefoon of via Skype. Je vindt geheid de cursus Duits die bij jou past.
  • Terwijl je Duits leert, kom je ook veel te weten over de cultuur. Daardoor kan je met elke sociale en zakelijke situatie uit de voeten.
  • Combineer met gemak online lessen met face-to-face sessies voor meer flexibiliteit.
  • Berlitz biedt Duitse lessen voor elke leeftijd: voor kinderen, tieners en volwassenen.
  • Berlitz biedt tevens specifieke bedrijfscursussen voor personeelsleden aan.
  • Dankzij onze vermaarde Berlitz Methode spreek je vanaf les één Duits.

Online lessen Duits

Als je het druk hebt en niet naar de lessen wilt reizen, dan zijn onze online taalcursussen Duits een welkome oplossing. Leer Duits waar en wanneer je maar wilt, online lessen zijn zeer flexibel en beschikbaar in groepen, privé of als zelfstudieprogramma.

Dus ongeacht je budget, je leerstijl, je huidige kennis van de Duitse taal of jouw beschikbare tijd, je kunt er zeker van zijn dat Berlitz een cursus Duits heeft die perfect bij jou past.

Kies uw online cursus Duits

  • Flexibele planning
  • Aangepast leerplan
  • 40 lessen - 30 uur

Face-to-face lessen Duits

Als je liever de Duitse lessen face-to-face volgt, dan is dat mogelijk bij het dichtstbijzijnde Berlitz talencentrum.

Onder leiding van een vriendelijke, gecertificeerde Berlitz-instructeur wordt het grootste deel van de les in de Duitse taal gevoerd. Met boeiende en praktische activiteiten en motiverend lesmateriaal, ga je vanaf de eerste les al in het Duits communiceren.

Of je nu in een groep leert of één-op-één met jouw docent, je zult elke les verlaten met meer kennis en de motivatie en het vertrouwen om jouw taalreis voort te zetten.

Waarom Duits leren?

De Duitse taal wordt wereldwijd door meer dan 120 miljoen mensen gesproken. Duits komt goed van pas als je in een carrière ambieert in de academische wereld. Duits is ook de tweede meest gebruikte wetenschappelijke taal. En de Duitse taal is populair in de zakenwereld en culturele hoofdsteden van Europa. Het loont om het Duits onder de knie te krijgen!