CURSUSSEN VOOR PERSONEEL

Flexibele en op maat gemaakte taalcursussen

Alleen degenen die de taal en cultuur van hun zakenpartners spreken en begrijpen, zijn verzekerd van succes in een globaliserende wereld. Dus willen u en uw personeel ook een nieuwe taal willen leren, op een effectieve manier? Dan is Berlitz uw ideale partner.

De Berlitz taaltrainingen zijn geschikt voor werknemers uit allerlei sectoren en branches. Ze zijn ook ideaal voor projectteams bestaande uit leden van verschillende afdelingen of firma’s

Total Immersion®

De meest intensieve en effectieve vorm van taalonderwijs. Je wordt onmiddellijk in de taal ondergedompeld en behaalt maximale resultaten in de kortst mogelijke tijd.

Individuele Cursussen

Met individueel onderwijs heb je volledige flexibiliteit in het aantal lessen, roostering, en duur van het contract.

Groepscursus

Berlitz groepsonderwijs biedt je een comfortabele groepssetting waarin je wordt ondergedompeld in de nieuwe doeltaal, waardoor je intuïtief leert te spreken, middels conversatie.

Onlinecursussen

Zoek je een trainingsconcept dat helemaal op maat van jouw behoeftes is gemaakt? eBerlitz maakt dit mogelijk, zonder dat je daarvoor je kantoor, hotel of huis moet verlaten.

Een taalcursus ontworpen rondom jou

De trainers van Berlitz selecteren cursusmaterialen gebaseerd op jouw vastgestelde doelen die aan het begin van de cursus worden gedefinieerd. Dit zorgt ervoor dat je leert spreken in een setting die jouw alledaagse ervaringen weerspiegelt. De hoeksteen van deze methode, is jou het vertrouwen te geven dat je nodig hebt om een nieuwe taal buiten de lessen te spreken. Je cursusplan is flexibel en past zich aan naar jou, waardoor het gemakkelijker wordt om jouw taallessen bij te wonen op het moment dat je beschikbaar bent. Ongeacht het vaardigheidsniveau dat je aan het begin van de cursus hebt, merk je al binnen een paar weken onmiddellijke verbetering.

De Berlitz oplossingen voor face-to-face-onderwijs helpen je snel vertrouwen te winnen in het kunnen communiceren een nieuwe taal. NEEM CONTACT OP MET JE LOKALE BERLITZ CENTRUM voor meer informatie en boek vandaag nog één van onze cursussen.

.

Hotline

Bel ons op:

088 203 24 00

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 9.00 - 17.00 uur

Berlitz School

Taalschool Maastricht

Sint Pieterskade 26D

6212 AD Maastricht

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Amsterdam

Weerdestein 205A

1083 GN Amsterdam

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Den Haag

Koninginnegracht 60

2514 AE Den Haag

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Rotterdam

Westblaak 194

3012 KN Rotterdam

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact