Uw Berlitz Center in Rotterdam

Ons team van professionele taalinstructeurs leert u de gewenste taal enthousiast en met toewijding en integreert ook specifieke culturele kenmerken in hun onderwijs: geanimeerd, snel leren volgens de beproefde Berlitz Method®. 

We adviseren u graag gratis en zullen ook op verzoek een niet-bindende beoordeling van uw taalvaardigheden uitvoeren. Kom langs bij ons of bel ons. Het Berlitz team in Linz kijkt er naar uit om u te zien.

WAT IS NIEUW?

Berlitz nodigt u uit voor een gratis les!

Probeer je gewenste taal zonder verplichting uit en ontmoet verschillende mensen die talen willen leren bij onze 'all-you-can-speak' proeflessen. Het aanbod is geldig voor verschillende doeltalen met gegarandeerd plezier en succes. Voor degenen die meteen willen leren, beginnen onze kleine groepscursussen regelmatig.

Contacteer ons nu!

Wat wij aanbieden:

Of u nu uw lessen in het Berlitz-centrum of op een andere locatie naar uw keuze inplant, de Berlitz Method® zorgt ervoor dat u snel en efficiënt resultaat zal behalen. Met een voortdurend uitgebreide selectie van leerinhoud, die een verscheidenheid aan onderwerpen bestrijken, passen uw instructeurs de taalleerervaring aan. De doelstelling is om het beste en het meeste uit de lessen te halen. Neem contact op met het Berlitz centrum Rotterdam om meer informatie over taalcursussen en seminars te krijgen.

Groepscursussen

De Berlitz Groepslessen bieden u een comfortabele groepssetting waar u ondergedompeld wordt in de nieuwe doeltaal en daarbij leert om intuïtief te praten via gesprekken als communicatie.

Find out more ›
Privécursussen

De individuele cursussen combineren alle voordelen van de bewezen Berlitz Method® met de voordelen van het werken met een persoonlijke instructeur.

Find out more ›
Bedrijfscursussen

De Berlitz bedrijfslessen zijn ontworpen om de zakelijke communicatie vaardigheden van uw medewerkers te vergroten.

Find out more ›