Uw Berlitz Center in Rotterdam

Ons team van professionele taalinstructeurs leert u de gewenste taal enthousiast en met toewijding en integreert ook specifieke culturele kenmerken in hun onderwijs: geanimeerd, snel leren volgens de beproefde Berlitz Method®. 

We adviseren u graag gratis en zullen ook op verzoek een niet-bindende beoordeling van uw taalvaardigheden uitvoeren. Kom langs bij ons of bel ons. Het Berlitz team in Rotterdam kijkt er naar uit om u te zien.

NIEUWE GROEPEN ROTTERDAM

NIEUWE GROEPSLESSEN IN ROTTERDAM

Berlitz kondigt trots het NIEUW BOEKINGSPLATFORM aan voor taalgroepslssen in Rotterdam.

Ons nieuw boekingsplatform biedt een breed gamma aan groepscursussen Engels of Nederlands voor alle niveaus. Of je nu op beginnend niveau spreekt, middenniveau of hoger middenniveau haalt, er is altijd wel een groep voor jou - professioneel en toch gezellig. Ongeacht je niveau of je redenen om een nieuwe taal te leren, we vinden vast de ideale cursus die bij jouw behoeften past.

Klik hier voor meer informatie ›

Wat wij aanbieden:

Of u nu uw lessen in het Berlitz-centrum of op een andere locatie naar uw keuze inplant, de Berlitz Method® zorgt ervoor dat u snel en efficiënt resultaat zal behalen. Met een voortdurend uitgebreide selectie van leerinhoud, die een verscheidenheid aan onderwerpen bestrijken, passen uw instructeurs de taalleerervaring aan. De doelstelling is om het beste en het meeste uit de lessen te halen. Neem contact op met het Berlitz centrum Rotterdam om meer informatie over taalcursussen en seminars te krijgen.

Groepscursussen

De Berlitz Groepslessen bieden u een comfortabele groepssetting waar u ondergedompeld wordt in de nieuwe doeltaal en daarbij leert om intuïtief te praten via gesprekken als communicatie.

Privécursussen

De individuele cursussen combineren alle voordelen van de bewezen Berlitz Method® met de voordelen van het werken met een persoonlijke instructeur.

Lees meer ›
Personeelscursussen

De Berlitz bedrijfslessen zijn ontworpen om de zakelijke communicatie vaardigheden van uw medewerkers te vergroten.

Lees meer ›

Hotline

Bel ons op:

088 203 24 00

Wij zijn bereikbaar van:

Maandag - Vrijdag: 9.00 - 17.00 uur

Berlitz School

Taalschool Maastricht

Sint Pieterskade 26D

6212 AD Maastricht

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Amsterdam

Weerdestein 205A

1083 GN Amsterdam

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Den Haag

Koninginnegracht 60

2514 AE Den Haag

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact

Taalschool Rotterdam

Westblaak 194

3012 KN Rotterdam

Telefoon: +31(0)88 203 2400

Contact