• Berlitz Total Immersion

TOTAL IMMERSION®

De meest intensieve en efficiënte trainingsoplossing

Onderdompeling in een vreemde taal is de meest efficiënte manier om deze snel te leren. Onze Total Immersion® cursus is een uitstekende keuze wanneer de medewerkers van uw bedrijf hun taalvaardigheid in korte tijd moeten verbeteren. De cursus bestaat uit 12 lessen van elk 45 minuten per dag; in totaal 60 lessen per week. Dankzij deze hoge frequentie, zal de cursist de doeltaal snel onder de knie krijgen. 

Intensive 5-day course
60 lessons package
Materials included
Price: €3.600

Book it here!
Voordelen van onze Total Immersion® cursus:
  • Individuele taalcursus gericht op uw persoonlijke en professionele leerdoelen
  • Efficiënt leren dankzij onze lesmethode en aan de hand van onze 10 taalniveaus
  • Op maat gemaakte programma's die aansluiten op uw functie en bedrijf  
  • Inclusief businesslunches op locatie, waar u de les met docent voortzet
Nienke Esmeijer, student Frans bij Berlitz Amsterdam

Luister naar wat één van onze cursisten te vertellen heeft over haar lessen bij Berlitz. Nienke werkt bij HEMA International en volgt een cursus Frans bij Berlitz Amsterdam. Ze vertelt over haar ervaring met het Total Immersion programma, de Berlitz Methode® en de Berlitz docenten.

Aangepaste en gerichte studie

Berlitz biedt de best mogelijke ondersteuning, zodat uw werknemers hun leerdoelen snel kunnen bereiken. Kies voor een docent die langskomt op uw bedrijf, of voor les op één van de Berlitz scholen. Tijdens de les, spreekt uw medewerker ten minste 50% van de tijd en zal de taal dus snel spreken. Al op zeer korte termijn zal hij verbetering van zijn spreekvaardigheid merken. Ook zorgt Berlitz ervoor dat de cursusinhoud aansluit op zijn functie en bedrijf. Uit een groot assortiment van lesmaterialen, kiezen we boeken die aanspreken en relevante thematiek behandelen. Dankzij deze aanpak, wordt nieuw geleerde taal direct toepasbaar. Vervolgens zorgt herhaling ervoor dat nieuwe woorden, zinnen, uitdrukkingen en grammatica ook daadwerkelijk wordt onthouden. 

Neem contact op met een Berlitz adviseur

Communicatie is in iedere branche een essentiële vaardigheid. Berlitz werkt graag met u samen om uw werknemers de taal- en culturele vaardigheden mee te geven die bijdragen aan het succes van uw bedrijf. Neem gratis en vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie over het Total Immersion® programma en andere intensieve cursussen.

Berlitz School

Taalschool Maastricht

Sint Pieterskade 26D

6212 AD Maastricht

Telefoon: +31(0)43 711 38 40

Contact

Taalschool Amsterdam

Weerdestein 205A

1083 GN Amsterdam

Telefoon: +31(0)20 622 13 75

Contact

Taalschool Den Haag

Koninginnegracht 60

2514 AE Den Haag

Telefoon: +31(0)70 8911 159

Contact

Taalschool Rotterdam

Westblaak 194

3012 KN Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 8106 008

Contact