Berlitz als werkgever

Werken bij Berlitz, een teamspeler en een wereldspeler

Berlitz is meer dan een talenschool. Voortbouwend op een excellente traditie die meer dan een eeuw teruggaat, motiveren wij onze cursusdeelnemers met passie en gedrevenheid om succes te behalen. Voortdurende innovatie zorgt ervoor dat in elke les alleen de beste methoden en lesmaterialen worden gebruikt, waar ook ter wereld. De toewijding van het bedrijf aan de ambitie de beste te zijn, heeft geresulteerd in een sterk (h)erkend merk met een breed aanbod aan producten. Berlitz heeft een groot klantenbestand met uiteenlopende interesses en behoeften. Dit onderstreept nog eens de aantrekkingskracht die het bedrijf heeft op een brede dwarsdoorsnede van de wereldwijde bevolking.

Berlitz van binnenuit

Berlitz is een hoog aangeschreven bedrijf dat een van de toonaangevende wereldwijde spelers is geworden in taalverwerving en studie. Zowel studenten als werknemers profiteren van de flexibele organisatiestructuur, waardoor kunnen ze zich richten op wat er echt toe doet: het succes van de klanten. Ongeacht welke positie je bij Berlitz vervult, zal je betrokken zijn bij de uitvoer van een divers takenpakket. Berlitz gelooft erin om alle werknemers de autonomie te geven die ze nodig hebben. Zo kunnen ze zelfstandig snelle beslissingen nemen die het behalen van de bedrijfsdoelen bevorderen. 

Kom ons team van gedreven professionals versterken

Professionaliteit, samenwerkingsgerichtheid en passie zijn onontbeerlijk voor iedereen die voor Berlitz werkt. Alleen door gepassioneerd te werken kan het bedrijf de service die de klanten verwachten ook leveren. Berlitz streeft ook naar het onderhouden van een dynamische internationale sfeer die het voor iedereen prettig maakt om deel uit te maken van de Berlitz-familie.  

Global Team

Ongeacht welke functie je aanspreekt, krijg je van Berlitz een grondige training, alle ondersteuning die je nodig hebt en talloze mogelijkheden voor je professionele ontwikkeling.

Zie de mogelijkheden en grijp ze (met beide handen) aan: welkom bij het team!

Berlitz School

Taalschool Maastricht

Sint Pieterskade 26D

6212 AD Maastricht

Telefoon: +31(0)43 711 38 40

Contact

Taalschool Amsterdam

Weerdestein 205A

1083 GN Amsterdam

Telefoon: +31(0)20 622 13 75

Contact

Taalschool Den Haag

Koninginnegracht 60

2514 AE Den Haag

Telefoon: +31(0)70 8911 159

Contact

Taalschool Rotterdam

Westblaak 194

3012 KN Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 8106 008

Contact