Zakelijke Groepslessen

Sterke motivatie in een productieve groepsdynamiek

De zakelijke groepslessen bieden plaats aan 2-12 deelnemers van één bedrijf of afdeling. Op maat gemaakte materialen richten zich op de gebieden die voor uw werknemers het meest belangrijk zijn en garanderen daarmee succes voor u en uw werknemers. Onze gekwalificeerde docenten die moedertaalsprekers zijn, garanderen een perfect tempo voor de groep. Berlitz coördineert met de deelnemers het rooster voor de lessen op tijden die niet in strijd staan met werkgerelateerde verplichtingen. Afspraken kunnen ook bij vroegtijdige kennisgeving uitgesteld worden.

De voordelen van onze zakelijke groepslessen
  • Snel en efficiënt leren voor alle taalniveaus bij gebruik van de Berlitz Method®
  • Lessen kunnen op het Berlitz center of op in uw bedrijf plaatsvinden
  • Flexibel annuleringsbeleid (opzegtermijn tot 2:00pm vier dagen van tevoren)
  • Regelmatige feedback en verslag over het leerproces

Houd de resultaten van uw werknemers bij

U bent direct betrokken bij het leerproces en uw gewenste doelen en feedback zijn gelijk verwerkt in het lesplan. Berlitz docenten gebruiken materiaal die aansluit aan uw specifieke branche en bedrijfsdoelstellingen. Werknemers zijn bereid om hun taken uit te voeren terwijl zij tegelijkertijd hun taalvaardigheid en culturele bewustzijn verbeteren. Ons uitgebreid training evaluatiesysteem biedt u een up-to-date overzicht van de vooruitgang van iedere student. Deze voortdurende controle   garandeert de transparantie van de Berlitz cursus en maakt het ons mogelijk om een succesvolle prestatie van uw trainingsdoelen te garanderen.

Met onze zakelijke groepsles verbetert uw personeel hun taalvaardigheden op een manier die uw bedrijfsresultaten zal bevorderen. Neem contact op met één van onze adviseurs om onze opties voor groepslessen op het Berlitz center en bij uw bedrijf te bespreken.

Contact

* Mandatory fields: please complete

Berlitz School

Taalschool Maastricht

Sint Pieterskade 26D

6212 AD Maastricht

Telefoon: +31(0)43 711 38 40

Contact

Taalschool Amsterdam

Weerdestein 205A

1083 GN Amsterdam

Telefoon: +31(0)20 622 13 75

Contact

Taalschool Den Haag

Koninginnegracht 60

2514 AE Den Haag

Telefoon: +31(0)70 8911 159

Contact

Taalschool Rotterdam

Westblaak 194

3012 KN Rotterdam

Telefoon: +31(0)10 8106 008

Contact