Onze oplossing voor individuele les

Profiteer van de gepersonaliseerde leerervaring

Berlitz biedt vele soorten individuele één-op-één taaltrainingen. Studenten die op zoek zijn naar een uitbreiding van hun taalvaardigheden kunnen kiezen uit verschillende formats. Deze zijn gemaakt om het vertrouwen in hun spreekvaardigheid en hun individuele vaardigheden te verbeteren. Uw werknemers zullen met de Berlitz Individuele Instructies een direct resultaat zien.

Total Immersion®

In de meest intensieve en efficiënte cursus, bestaand uit 12 lessen per dag, worden de studenten volledig ondergedompeld in de taal.

Flexibele Cursus

Het meest flexibel: Met Individuele Instructie Premium bent u geheel flexibel wat het aantal lessen, het inroosteren en de lengte van het contract betreft.

Happy Hour Korting

Speciaal tarief voor geselecteerde lesuren: Vraag uw Berlitz Center naar de speciale happy hour tijden en spaar 15% van de normale prijs.

Onafhankelijk ervan welke optie u kiest, krijgen uw werknemers geïndividualiseerde inhoud met het juiste tempo gepresenteerd. De hoge hoeveelheid aan conversatietijd garandeert succes en een snelle verbetering. Voor meer informatie over onze Individuele Instructie cursus, neem vandaag nog contact op met één Berlitz adviseur.